Thuis

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. certificaten
China Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De REGENBOOGtechnologie biedt een brede waaier van Geduldige multiparametermonitor, Moeder/foetale monitor, ECG-machine, Infusiepomp, Spuitpomp, Voedingspomp en Foetaal Doppler aan. De REGENBOOGtechnologie weet dat het kiezen van een geschikte medische apparatuur een essentiële rol in het verstrekken van gezondheidszorg om gebruikers te richten speelt, vandaar zijn wij geëngageerd om het van een bevredigende oplossing en de dienst te voorzien om aan de normen van onze cliënten te voldoen.

   

  De producten van REGENBOOGtechnologie wordt trots geproduceerd onder strikte inspectie. Zijnd verklaarde ISO13485 en Ce, voldoen wij net aan elk van die eigen aan de industrie vereisten van de knuppel. De traditionele productievaardigheden worden gecombineerd met moderne productieprocessen resulterend in kwaliteitsinstrumenten die ontmoeten en onze klantenverwachting overschrijden. De regenboogtechnologie verbetert en breidt onophoudelijk zijn productregel door innovatieve ideeën voor de medische apparatuurmarkt te introduceren uit.

   

  De regenboogtechnologie is lang gewend aan het werken in een hoogst geregeld milieu met te ontwerpen achting en ontwikkeling van medische producten. Ons doel is ervoor te zorgen hoogte voortdurend te leveren - kwaliteitsmedische apparaten aan beroepsbeoefenaars rondom de wereld en dat deze producten volledig aan zowel internationale als binnenlandse verordeningen en klantenvereisten naleven. Wij houden rekening proactively met alle factoren van de vroege ontwerpfases en de hefboomwerking onze productiefaciliteiten van wereldklasse, om uw medisch apparaat aan markt en binnen begroting op tijd te brengen.

   

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

  De regenboogtechnologie heeft een sterk techniekteam om uw ontwerp voor productie te raffineren. Wij keuren OEM en ODM productieverzoeken volgens cliëntrequirments goed. Gebaseerd op diepe en brede die kennis en ervaring door medische apparatuur productie wordt verworven, halen voordeel wij uit onze kerntechnologie en sophasicated productielijnen, om nieuwe producten en toepassingen te ontwikkelen.

   

  De voortdurende verbetering is ons modus operandi. Voor meer dan twee decennia, zijn wij toegewijd aan een bijzonder doel voor onze product-verbetert de nauwkeurigheid en de kwaliteit van gezondheidszorgproducten. De verplichting van het bedrijf aan de originele visie voor totale kwaliteit van producten en de diensten, leidde de fabriek tot een ongebreidelde ontwikkeling in China en één van de fastest-growing Chinese bedrijven in de medische sector.

   

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij pogen de norm van geduldige zorg en kwaliteit van gezondheidszorglevering te verbeteren door de Medische producten en de diensten van een nadruk op KWALITEIT, KLINISCH RELEVANTE INNOVATIE, en EENVOUD te voorzien. Door voorrand R&D en verwerkende, verstrekt de Regenboogtechnologie Medisch Materiaal en oplossingen aan de globale medische gemeenschap.

   

  Het bedrijf is nu in evenwicht gehouden bij een belangrijke mijlpaal. Na het vestigen van een glorierijk verleden, is het bedrijf tijdens het bepalen van nieuwe herziene doelstellingen en doelstellingen voor het moderne scenario van de 21ste eeuw. Wij streven ernaar om al lang bestaande verhoudingen met onze die cliënten te ontwikkelen op eerlijkheid en transparantie worden gebaseerd. Het is wat ons inspireert om innovatieve manieren onophoudelijk te vinden om verder dan onze partners en klantenverwachtingen te gaan.

  In de loop van de laatste 25 jaar hebben wij een sterke reputatie voor het leveren van superieure de dienst & kwaliteitsmedische apparatuurproducten aan concurrerende prijzen gebouwd. Met andere woorden, zijn wij in dit voor lang - gelopen en wij hebben het spoorverslag om het te bewijzen, hebben wij ook sterke geloofwaardigheid op alle gebied van zijn zaken duidelijk gemaakt.

   

  Wij specialiseren ons in productie en verkoop van…

  • Multiparameter Geduldige Monitor
  • ECG-Machine
  • Moeder Foetale Monitor
  • Foetale Monitor
  • Foetaal Doppler
  • Infusiepomp
  • Spuitpomp
  • Voedingspomp
  • Medische Verwante Producten
Contactgegevens
Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lily

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)