Thuis

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologie van de de Provincieregenboog van Hunan is de professionele medische apparatuurfabrikant in China, die ton de ziekenhuizen, klinieken, alarmcentrales en laboratoria dienen rond de wereld.

 

Van de de Provincieregenboog van Hunan de Technologieco., Ltd heeft meer dan 24 jaar van ervaring in de productie van en het verkopen van Medische apparatuur, die Geduldige multiparametermonitor, Moeder/foetale monitor, ECG-machine, Infusiepomp, Spuitpomp, Voedingspomp, hoofdzakelijk Foetaal Doppler en andere Medische Verwante Producten omvat. Als fabrikant en handelcombo, houden wij proberend om ons producten gamma voor medische uitrustingen opzettelijk uit te breiden van het verstrekken van one-stop oplossing aan onze cliënten. De voldoende inventaris en de stabiele productiecapaciteit zijn onze kernvoordelen.

 

De Technologie van de de Provincieregenboog van Hunan heeft sterke zakenrelaties met een aantal internationale bedrijven op het gebied van gezondheidszorg en medische apparatuur rondom de wereld gevestigd. Wij streven om ons op de eisen van cliënten te concentreren ernaar en al onze diensten te verbeteren door kwaliteitsbewaking.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinds gevestigd in 1997, hechtte het bedrijf groot belang aan onderzoek en de innovatie, heeft de de dienstlijn constant verbeterd. In 2013, om aan de vraag van de Chinese markt, Co. van de Regenboogtechnologie aan te passen, werkte Ltd met RMS (bedrijf van de Verenigde Staten) lancering samen de pm-9000 reeksen multiparameters controlerend instrumenten. De reeks heeft diverse verscheidenheden, volledige functies, uitstekende prestaties, economische en praktische voordelen, die volledig aan de behoeften van de demestic en buitenlandse ziekenhuizen aan de controle van instrumenten voldoen.

 

In 2018, lanceerden wij een aantal digitale elektrocardiograafproducten, die aan de verschillende behoeften van verschillende niveaus van medische instellingen voldoen. Het heeft vier kenmerken: uitstekende verschijning, geschikte verrichting, snelle diagnose en uitstekende portabiliteit.

 

In 2019, in antwoord op de marktvraag, ontwikkelde ons bedrijf en lanceerde infusiepomp, injectiepomp, voedingspomp, foetale monitor en ander nieuw medische behandelingmateriaal, die eenvoudig zijn te gebruiken, de intelligente en efficiënte, hoge veiligheidsfactor en allerlei medische eenheden dient.

 

 

Het bedrijf die de oprechte aan fijne bedrijfsfilosofie aanhangen, met sterke technische kracht, geavanceerde productie, het testen materiaal en perfect kwaliteitsborgingsysteem, de productie van prima producten, verleent de prima dienst, creeert prima prestaties, met onze eerlijkheid om het vertrouwen en de steun van de meerderheid van gebruikers te winnen. Met uitstekend kwaliteitsbeheersysteem, hebben wij de erkenning van internationale gebiedende certificatie-instanties gewonnen: verkreeg het kentekenbewijs van medische apparaten, vrij verkoopcertificaat, ISO13485-certificaat, Ce-certificaat, enz.

Wij zullen aan uitstekend de technologie, geavanceerd materiaal, strikt kwaliteitsbeheersysteem, goede de diensthouding voortzetten, zullen veilige en efficiënte producten gewijd aan de klanten zijn.

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : REGENBOOG, RUICAN

Aantal werknemers : 200~500

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Certificaten China Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Certificaten